Dankjewel voor zoveel speelgoed

De kinderrommelmarkt eindigde met een enorme verrassing voor Wereld-Delen. Kinderen mochten na de rommelmarkt speelgoed schenken aan kansarme kinderen via de werking van Wereld-Delen. Niemand had een idee van de gulheid van kinderen en ouders. Twee bomvolle auto’s en een bomvolle aanhangwagen mochten we ophalen. Alles werd met heel veel vriendschap gegeven!, Wij zijn zeer dankbaar.

Het speelgoed zal eerst worden gesorteerd en Goedheiligman zal er zeer deel mogen uitkiezen. Nadien gaan alle bruikbare goederen naar het magazijn waar mensen in (kans)armoede hen ter beschikking gesteld krijgen. Dank aan iedereen voor deze geweldige geste. Bijzonder dank aan de organisatie van de Jaarmarkt Broechem omdat zij hiertoe initiatief namen!

 

 

Dankjewel voor de steun

“Het was plezant.” “Het was uitermate lekker”,…: een paar reacties die we hoorden gisteren op Speel & Meat te Broechem. Nochtans lag het succes niet voor de hand. Te Ranst was er schalkse volksspeldag, er waren optredens, tot eergisteren was er een wijkspeelweek, er was een trekpaardendag, en te Lier was er ondermeer een happening voor groot publiek, zangliefhebbers gingen hun Ranstse zangers in groep aanmoedigen in Antwerpen, enz…

Maar toch werd het een succes. Niet alleen kwam er meer volk opdagen, de zon zorgde ook voor een leuke sfeer. Kinderen én volwassenen amuseerden. Geïnteresseerden  speelden Kubb op een van de twee terreinen. De sfeer was zo losjes dat ook volwassenen zich aan een partijtje eendjes vissen waagden. En voor de bokaal rosse centjes moest het slotmoment even uitgesteld worden omdat zovelen toch nog een extra gokje wilden wagen.

Zeer veel complimenten waren er voor het vlotte verloop van heel het evenement. De vrijwilligers zijn immers echt op elkaar ingespeeld doorheen de vorige jaren en ze zetten ook nu hun beste beentje voor. Ze kijken allicht al uit naar de opkomst voor volgend jaar!

 

 

Op zoek naar iets nieuws? Word vrijwilliger!

Na de jaarlijkse vakantie gaan heel wat mensen op zoek naar iets nieuws. Zou vrijwilligerswerk iets zijn?

Bij Wereld-Delen is er allerlei werk te vinden. Mogelijk ook dicht bij jou thuis.. in de taalwerking dan vooral. Maar ben je uit de omgeving van Lier, Ranst, Nijlen, Berlaar, Wommelgem, dan woon je sowieso dicht bij het kart van onze werking.

Heb je een idee van wat je graag doet, kom er eens over vertellen! We zoeken samen met jou.

Heb je een specifieke taak voor ogen in ons magazijn, of bij de ontmoetingsgroepen, het onthaal van vluchtelingen, of in de taalwerking, laat het dan niet na om ernaar te vragen. Je bent welkom!

 

Deze website toont de werking van – met – door kansarmen bij vzw Recht en Welzijn