Stuur een hartverwarmende wenskaart!

Door het grote succes van de wenskaartenactie vorig jaar herneemt het ‘Netwerk vrije tijd voor iedereen in Ranst’ deze actie. Van 8 december 2021 tot en met 8 januari 2022 willen we vanuit het netwerk alle Ranstenaren oproepen om hun creatieve geest los te laten en wenskaarten te maken.

De wenskaarten kan je anoniem versturen naar mensen in Ranst die het moeilijk hebben. Verspreid over de gemeente staan er wensbussen waarin je je kaarten kan steken. Ze worden verdeeld, zodat ook mensen die anders geen post zouden krijgen, toch een hartverwarmende eindejaarswens ontvangen.

De kaarten (max. A5-formaat) kan je in de bussen steken in een enveloppe (met postzegel, indien mogelijk). De locaties van deze wensbussen vind je hieronder. 

Broechem

Gemeentehuis
Delhaize
Apotheek Van den Broeck

Ranst

Prima Micro
Slagerij Dieltjens
Broodjesboetiek Maxime

Oelegem

De Spar
Afdakje Orka en gemeenteschool
Jens patisserie

Emblem

Apotheek Moonen
Supermarkt Piot
Bib Emblem

Meer info vind je in deze brochure.

Facebooktwitter