Dringend begeleiders nodig

Wereld-Delen is op zoek naar enkele medewerkers die zich de zorg willen aantrekken van gezinnen en individuele personen die Wereld-Delen om hulp vragen. De vragen zijn zeer divers: van wonen en werken naar gezinsproblemen, noden van vluchtelingen, het zich goed voelen in zijn vel, enz…

We zoeken dan ook personen die ervaring hebben in begeleidingswerk. De “aanpak” van Wereld-Delen vertrekt van de “nulste lijn”: wij staan tussen de mensen die hulp vragen in. Wat ook betekent dat wij geen vragen onbeantwoord laten, ook al kunnen wij niet zomaar een oplossing vinden. En uiteindelijk is het daar om te doen: om een goede verwijzing, om een volgehouden luisterend ook én zich op professionele manier nestelen tot er openingen gevonden kunnen worden.

Kandidaten zijn welkom bij de coördinatie: info@wereld-delen.be.

Facebooktwitter