Corona…vragen?

Corona blijft voor verwarring zorgen. Dat stelt velen voor vragen.

Met Op De Drempel volgt Wereld-Delen alles wat hiermee te maken heeft en kan ingegaan worden op heel veel vragen. En waar we zelf niet onmiddellijk een antwoord op hebben kunnen we wel zorgen dat men een antwoord krijgt op zijn vragen. En het hoeft ook niet enkel om vragen te gaan. Hij gaat ook over gehoord worden.

Gehoord worden betekent dat men kan uitspreken hoe men zich voelt bij heel deze pandemie, dat men zijn twijfels kan uiten, dat men ook gewoon kan uitleggen dat men bv. niet voor vaccinatie kiest zonder veroordeling te krijgen…

Vragen zijn er talrijk: wat zijn de huidige verplichtingen waar ik (in bepaalde omstandigheden) aan moet voldoen? Wat doe ik als ik twijfel? Hulp bij het inschrijven voor vaccinatie? Is mijn gezondheid in gevaar bij vaccinatie? Welke hulp kan ik krijgen bij noodzakelijk herstel aan de ziekte? Mijn kinderen kunnen digitaal onvoldoende verder, wat doe ik? Enz…

Tacha De Beuker is jouw vaste aanspreekpersoon bij Wereld-Delen: 0468 53 25 53. Zij komt onder coronaveilige manier ook op bezoek bij jou thuis (personen gekend bij Wereld-Delen, vooral in de gemeenten Ranst, Lier, Nijlen, Zoersel…).

Facebooktwitter