Actie Broederlijk Delen in Broechem

Op dit ogenblik bereiden wij ons voor op de jaarlijkse actie ten voordele van Broederlijk Delen in Broechem. Al in oktober 1993 gingen wij van start met onze eerste actie ten voordele van Broederlijk Delen. In april 1996 riepen wij op om bijdragen met fiscaal voordeel te storten. In maart 1998 namen wij de eerste solidariteitszondag in eigen beheer over van KWB Broechem. In 2009 en 2010 gingen wij van start met een werkgroep Broederlijk delen Groot-Ranst, maar omdat niet iedereen dit zag zitten stierf dit initiatief al heel snel. Nadien gingen we enkel nog te Broechem aan de slag. Voor de maaltijd op solidariteitszondag werd in 2012 ook in de andere deelgemeenten promo gemaakt.

Momenteel gaan we voluit voor een nieuw traject in Broechem, zowel in de scholen als heel de gemeenschap van Broechem. Huis aan huis wordt promo gepost.

We organiseren op zondag 29 maart onze solidaire maaltijd in het Gildenhuis van Broechem, we houden collecte huis aan huis en we voeren een spaaractie in de Broechemse scholen. Doe jij ook mee?

In Folder BD 2015 vind je onze promofolder.

Facebooktwitter

Written by