Bobbejaanland 20 juli

De Nieuwe Wereld Lier gaat op zaterdag 20 juli op uitstap naar Bobbejaanland. Samenkomst aan het treinstation van Lier om 9:15 uur. Afspraak in Kasterlee om 10:10 uur aan het Bobbejaanland!

Wie is er welkom? Jonge nieuwkomers / asielzoekers, die bij onze vrijwilligers bekend zijn, én alle leden van de Nieuwe Wereld Lier en De Knoesels Ranst.

Bobbejaanland in Kasterlee is een zeer gekend pretpark met zeer veel attracties voor jong en oud.

Kostprijs?

 • Volwassenen: 16 euro (normaal 34 euro)
 • Kinderen kleiner dan 1 m: gratis
 • Betaal direct bij inschrijving op rekeningnummer BE38 8335 3522 7472 van Wereld-Delen met het juiste bedrag (vermeld “Bobbejaanland” en de naam van de inschrijver) tot 15 juli. Na inschrijving word verder afgesproken hoe het vervoer wordt geregeld. Indien de kostprijs toch zou afwijken van ons gevraagd bedrag dan word je daar van op de hoogte gesteld en gevraagd direct bij te betalen, ofwel krijg je het teveel betaamde bedrag terug.

Inschrijven kan tot 15 juli via dit formulier:

  Naam

  Voornaam

  Email

  Telefoon / GSM

  Straat
  nr.

  Woonplaats Postcode

  Vul in wat van toepassing is voor jou: Ik heb een Uitpas mét kansentariefIk heb géén Uitpas met kansentariefIk heb verhoogde tegemoetkoming, leefloon of andere vorm van laag inkomenIk heb een knoeselpasIk ben lid van De Nieuwe WereldIk ben lid van De KnoeselsIk ben geen van bovenstaande

  Vermeld hier alle namen en voornamen + geboortejaar van al de deelnemers waarvoor je deze inschrijving doet (ook jezelf):

  Heb je nog een vraag hierbij? Stel ze hier:

  Bij bevestiging van de inschrijving krijg je alle nodige informatie. Betaling dient vooraf te gebeuren! Inschrijven kan tot 13 juli. Kom je toch niet, bel ons dan even: 0498 75 75 04. Afzeggen na 13 juli = geen geld terug. Dank u!

  Tik deze code in die ons beschermt tegen ongewenste zoekmachines

  captcha

  Facebooktwitter

  Written by