Chico Latino Eindejaarsproject

FRONTVorig jaar legde onze werking WD Internationaal al vast dat we dit jaar als kerstproject actie voeren ten voordele van Chico Latino in Peru. Dat betekent dat we vanaf nu tot rond de jaarwisseling sensibiliseren en actie voeren rond de activiteiten van Chico Latino in Peru. Dat de Werkgroep Chico Latino Ranst daarbij betrokken wordt is uiteraard logisch.

Info over Chico Latino Ranst vind je zowel op de website van de Werkgroep Chico Latino Ranst als de VZW Chico Latino in Edegem.

Onze internationale werking heeft in het voorbije jaar gelobbyd om fondsen voor de werking in Peru vast te krijgen en met succes. Via de keuzes die de Werkgroep Chico Latino Ranst maakt willen we deze fondsen besteden.

Uw bijdrage voor dit uitstekend educatief ontwikkelingsproject is welkom op onze solidariteitsrekening BE38 8335 3522 7472 met de melding “kerstactie”.  

 

Welk project eind 2014 aan bod komt is nog niet bekend. Mogelijk valt de keuze op een totaal nieuw project: in de twee voorbije jaren werden meerdere suggesties gedaan in die zin.

Facebooktwitter

Written by