Culinair Solidair op 29 maart

Culinair solidairWelkom op CULINAIR SOLIDAIR
Op Palmzondag 29 maart nodigt Wereld-Delen Internationaal iedereen uit om solidair te komen mee tafelen in het Gildenhuis van Broechem (Pertendonckstraat 14). Vanaf 12 uur strek je de benen onder tafel, bestel je jouw aperitief, soep, hoofdgerecht en dessert om Broederlijk Delen in Peru en vele andere landen te steunen. We geloven immers in de daadkracht van mensen, mensen uit lokale gemeenschappen, die gesteund door eigen projectorganisaties zelf hun toekomst in handen nemen. Dat ondersteunen is wat Broederlijk Delen doet.
Terwijl men in Broechem tot Pasen ook nog ijveraars aan de deur mag verwachten om gewone bijdragen voor Broederlijk delen op te halen, kan iedereen zijn solidariteit tonen door met velen samen te tafelen.
Doe jij ook mee? Spreek af met jouw gezin, familie en hele vriendenkring om samen te genieten in het Gildenhuis. Ook andere solidaire organisaties kregen een uitnodiging om aanwezig te zijn en de Wereldwinkel staat er opnieuw klaar met de jaarlijkse verkoopstand.
Welkom! Steun via Broederlijk Delen gewone mensen, boeren zoals Marco, waarover je zeker al via TV en andere wegen hebt gehoord. Tot op het solidariteitsmaal!
Facebooktwitter

Written by