Dankjewel voor de steun

“Het was plezant.” “Het was uitermate lekker”,…: een paar reacties die we hoorden gisteren op Speel & Meat te Broechem. Nochtans lag het succes niet voor de hand. Te Ranst was er schalkse volksspeldag, er waren optredens, tot eergisteren was er een wijkspeelweek, er was een trekpaardendag, en te Lier was er ondermeer een happening voor groot publiek, zangliefhebbers gingen hun Ranstse zangers in groep aanmoedigen in Antwerpen, enz…

Maar toch werd het een succes. Niet alleen kwam er meer volk opdagen, de zon zorgde ook voor een leuke sfeer. Kinderen én volwassenen amuseerden. Geïnteresseerden  speelden Kubb op een van de twee terreinen. De sfeer was zo losjes dat ook volwassenen zich aan een partijtje eendjes vissen waagden. En voor de bokaal rosse centjes moest het slotmoment even uitgesteld worden omdat zovelen toch nog een extra gokje wilden wagen.

Zeer veel complimenten waren er voor het vlotte verloop van heel het evenement. De vrijwilligers zijn immers echt op elkaar ingespeeld doorheen de vorige jaren en ze zetten ook nu hun beste beentje voor. Ze kijken allicht al uit naar de opkomst voor volgend jaar!