Kerstmarkt

Op zaterdag én zondag 26 en 27 november organiseert Wereld-Delen een kerstmarkt in het voormalig klooster, Kapelstraat 19 te Broechem. Verschillende deelwerkingen én de wereldwinkel van Ranst zullen er hun optrekje hebben.

kerstmarktEen vintage kerstmarkt wordt het zeker! Daartoe haalt de sociale winkel De Loods alles uit de kast. De Loods beschikt immers over een grote collectie kerstmateriaal van de oude stempel, zeer gegeerd tegenwoordig voor ieder die van vintage houdt.

De Ranstse ontmoetingsgroep de Knoesels verzamelt inkomsten voor hun activiteitenkas, voornamelijk haar crea-activiteiten; Die creatievelingen maken tal van kerststukjes en presenteren de aanwezigen ook een lekkere kom soep.

Ook Wereld-Delen internationaal zal zorgen voor wat lekkers. Deze werkgroep voert actie ten voordele van Campestre, in het bijzonder voor de voedselhulp bij armen, die ter plekke verzorgd wordt door ngo Força Brasil.

Voor de Ranstse werkgroep Centres Mpandilu zal er ook plaats zijn. Zij verkoopt de laatste flessen wijn uit haar reserve. Tenslotte is ook Oxfam Wereldwinkel van de partij met een verkoopstand.  Op die manier is er een gevarieerd aanbod die deze eerste bescheiden kerstmarkt hopelijk doet slagen.

 

Facebooktwitter

Written by