Laptops gezocht

Nogal wat personen met een laag inkomen hebben géén of een oeroude pc. Op die manier missen zij heel wat mogelijkheden om mee te kunnen in de huidige samenleving.

Daarom is Wereld-Delen op zoek naar laptops. Het mogen toestellen zijn die al enkele jaren oud zijn (3 à 5 jaar bijvoorbeeld). Alle inhoud op de laptops wordt vakkundig verwijderd en de toestellen worden met actuele software weer voor een aantal jaren goed bruikbaar gemaakt.

Breng jouw laptop (na een telefoontje) naar ons secretariaat in Ranst (Gasthuisstraat 19). Mogen wij erop rekenen dat je hen brengt zonder er onderdelen uit te verwijderen. Haal de harde schijf zeker niet weg, ook de programma’s erop niet, ook het intern geheugen en de batterij niet verwijderen. Inhoud op de harde schijf wordt niet bewaard. Die kan door ons snel en professioneel worden verwijderd: bekijk wel dat er niets meer op staat dat je nog wilt gebruiken, want we kijken ook niet na wat er op staat. Als sommige onderdelen zoals de harde schijf of batterij beschadigd zijn kunnen wij proberen om het te repareren of te vervangen.

Om een laptop te brengen maak je best (omwille van corona) een afspraak via 0498 75 75 04.

(PS: heb je nog een goed werkende smartphone, omdat je een ander modelletje hebt gekocht? Dan is die ook welkom!)

Geef een reactie