Met de fiets naar de kunst

Op 18 juli plant De Nieuwe Wereld te Lier een activiteit voor jongeren. Jongeren tussen 18 en 25 jaar (of iets ouder) zijn welkom voor een sportieve uitdaging gekoppeld aan een stukje ontspannende cultuur.

De start wordt gegeven om 16.30 uur aan de fietsenstalling aan het NMBS-station van Lier. Ieder heeft zijn fiets goed in orde en benen die klaar zijn voor een uurtje fietsen (en later terug). Waar gaan we naartoe? Naar het Middelheimpark in Antwerpen (op de rand van Wilrijk en Berchem).

Tegen 18 uur starten we daar een wandeling samen met een bekwame gids. Dat is gratis. We laten ons vertellen wat we aan moderne kunst rondom ons zien. Rond 20 uur zit de wandeling erop en kunnen we terug fietsen en nog ergens samen afsluiten (voor wie dat wenst).

We sluiten af op maximaal 20 deelnemers. Dus: inschrijven is nodig. Ten laatste op 8 juli!

  Naam

  Voornaam

  Email

  Telefoon / GSM

  Straat
  nr.

  Woonplaats Postcode

  Vermeld hier alle namen en voornamen + geboortejaar van al de deelnemers waarvoor je deze inschrijving doet (ook jezelf):

  Heb je nog een vraag hierbij? Stel ze hier:

  Bij inschrijving word je verwacht op 18 juli aan de fietsenstalling van het NMBS-station van Lier. Kom je toch niet, bel ons dan even: 0498 75 75 04. Dank u!

  Tik deze code in die ons beschermt tegen ongewenste zoekmachines

  captcha

  Facebooktwitter

  Written by