Activiteiten

Wij zijn een dynamische ontmoetingsgroep en zoeken steeds naar nieuwe activiteiten die interessant zijn voor onze deelnemers.
Regelmatig ontspannen samenkomen

Dit willen we uitbouwen op een eigen plek, ergens in Lier. Gewoon samenkomen met een tas koffie of thee, een goede babbel. Kinderen die wat kunnen spelen. Volwassenen die over alledaagse dingen met elkaar kunnen spreken.

Knutselgroep

Af en toe knutselen wij in activiteiten waar meestal veel kinderen aan deelnemen. We zouden graag aan de slag gaan met mannen en vrouwen (apart?) die willen knutselen, of breien, of koken… Kom je meedoen? Dan slagen wij er allicht sneller in!

Maandelijkse ontmoetingen

We hebben een vaste terugkomdag in het begin van elke maand. dat combineren we “Sport en Kokeneten”. Elke maand zoekt de stuurgroep ook een groter ontmoetingsmoment: een uitstap, een wandeling, een activiteit gericht op onze kinderen, een feestje, een gezellig samen zijn met een ernstig momentje, enz…

Iedereen tot wie wij ons richten is van harte welkom!

Themawerking

We willen graag onze mening zeggen. Samen zullen we dat in de toekomst steeds meer gaan doen. We zullen onze mening laten tellen, ook naar de lokale overheid toe en – wie weet – wie nog meer…

Facebooktwitter