Voor wie?

De ontmoetingsgroep De Nieuwe Wereld richt zich in eerste instantie tot inwoners uit de stad Lier, maar ook andere personen die actief zijn in de werking Wereld-Delen of andere personen die deelnamen aan Samen Inburgeren in Lier, zijn welkom. Nieuwkomers die begeleid worden door ons vluchtelingenonthaal worden steevast uitgenodigd.

Vanuit welk land ben jij afkomstig? Sowiezo ben je welkom! We willen graag op weg gaan met mensen van allerlei culturen en continenten die in Lier wonen en verblijven. Als je het niet gemakkelijk hebt en weinig kennissen en vrienden in jouw omgeving, dan ben je zeker welkom.
Heb je een laag inkomen of leef je in een moeilijke situatie, kom dan gewoon deelnemen aan onze activiteiten.  Samen maken we er een gezellige en sterke groep van!

Moet je lid zijn van De Nieuwe Wereld om deel te nemen aan activiteiten?

Neen, wij werken niet echt met lidmaatschappen. Als je deelneemt en je jezelf lid voelt, dan kan je jezelf lid noemen!

Maar er zijn activiteiten waar je vooraf voor moet inschrijven. Als we voor eten zorgen of op uitstap gaan, als we iets organiseren waarvoor we het aantal vooraf moeten kennen… dan is het wel belangrijk om ons te verwittigen dat je komt en met hoeveel personen.

Maar maak het jezelf gemakkelijk: geef ons vooraf jouw adresgegevens en andere contactgegevens door: wij zullen jou op de hoogte brengen!

Facebooktwitter