Opendeurdagen – overstock verkoop – rommelmarkt

Op zaterdag en zondag 11 en 12 april houdt Wereld-Delen haar eerste opendeurdag van dit jaar. Naast info over heel de werking kan je tegen rommelmarkttarief goederen in overstock kopen. De opbrengst van deze verkoop dient om de werking van Het Magazijn te financieren. We hopen dan ook dat veel kopers een extra duit in het zakje doen. De deur staat open op zaterdag en zondag telkens van 10 tot 16 uur. Externe standen worden niet voorzien.

De goederen die verkocht wordt bestrijken zowat het hele gamma wat in een gewoon huishouden te vinden is. Wel worden goederen die onmisbaar zijn voor mensen in armoede, niet te koop gesteld, tenzij er een groot overtal is.

Rommelmarktflyer 2015 04Het Magazijn is een deelwerking van Wereld-Delen en bevat drie projecten. In project De Loods kunnen mensen in armoede en crisissituaties op verwijzing gratis goederen krijgen. Het project Sociale Winkel biedt aan mensen met een laag inkomen tegen rommelmarkttarief goederen aan. En jongeren met moeilijkheden, die wat arbeidservaring willen opdoen kunnen dit in Het Magazijn onder begeleiding komen doen.

 

Facebooktwitter

Written by