Ranst wenst…

12 wensenbussen staan verspreid in de gemeente Ranst, 3 in elke deelgemeente. Ze roepen iedere Ranstenaar op om wensen te zenden aan anderen die zo’n steuntje goed kunnen gebruiken in coronatijd.

Sinds 21 december zijn de wensenbussen actief en ze leverden tot 4 januari al 290 wenskaartjes op. Die worden verzonden naar onfortuinlijke medemensen. Dat doet hen deugd. Enerzijds zijn we blij over dit succes. Anderzijds zouden het er véél meer kunnen zijn.

Eerlijk gezegd waren wij bij de opstart een beetje bang dat de burgers gedreven door de warme kersttijd massaal kaartjes zouden droppen in de bussen, zoveel dat we het niet de baas zouden kunnen. Met deze 290 kaartjes konden we al heel wat mensen bereiken, maar het zou pas echt effect hebben als deze mensen niet één of twee kaartjes kregen, maar een veelvoud.

Dus: dit is een EXTRA OPROEP om nu nog wenskaartjes in deze bussen te droppen. De actie duurt nog tot maandag 11 januari. Dan worden de bussen verwijderd.

Wil je de achtergrond nalezen en de locaties van de wensenbussen vinden, dan kan je terecht op de website van de gemeente Ranst. Dank alvast voor jouw wenskaartjes.

Geef een reactie