Regionaal contactpersoon taalwerking voor volwassenen gezocht

Onze taalwerking werkt samen met tal van organisaties en diensten. In overleg met hen worden door onze werking taalactiviteiten ingericht of mee ondersteund voor volwassenen. Soms nemen we als vereniging ook eigen initiatieven. Elke keer gaat het om een aanbod buiten het reguliere systeem van erkende aanbieders.

Bij deze activiteiten zetten vrijwilligers hun beste beentje voor. Ze verzorgen conversatietafels, of begeleiden specifieke taalgroepen of ze geven individuele of groepsgericht les.

Om deze activiteiten te ondersteunen zijn we op zoek naar een contactpersoon die de verschillende groepen opvolgt en hen vertegenwoordigt naar de aanvragers of initiatiefnemers toe.

Als contactpersoon maakt men tegelijk deel uit van onze stuurgroep taal, waar de verschillende contactpersonen en vormingsmedewerker het beleid van onze taalwerking waarmaken.

STEL U KANDIDAAT VOOR DE TAAK VAN CONTACTPERSOON!

Heb je ervaring in het onderwijs of in groepen die actief zijn rond Nederlands voor anderstaligen, en wil je met die ervaring andere collega’s mee op weg zetten, dan ben jij misschien onze nieuwe contactpersoon. Neem dan contact op via “taal.wd@gmail.com”, beschrijf kort jouw motivatie en we nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek.

Facebooktwitter

Written by