Rommelmarkt * Overstockverkoop

Op 10 en 11 oktober van 10 tot 16 uur gaan de deuren van Het Magazijn, Van den Nestlaan 104b Broechem, opnieuw open voor iedereen. Doel is om de grote overstock aan goederen, die absoluut niet noodzakelijk is voor het doelpubliek van Het Magazijn te verkopen en zo werkingsinkomsten te realiseren.

Rommelmarktaffiche 2015 10Het Magazijn heeft met de komst van veel Syrische en Afghaanse vluchtelingen in het asielcentrum van Fedasil te Broechem tal van extra goederen ontvangen. Onze werking heeft bij de aankomst van de grote groep nieuwkomers de eerste hulp geboden voor kledij en andere. Zo werden de grootste noden direct gelenigd, gezien het feit dat voldoende voorraad overzichtelijk gestructureerd aanwezig was in onze stapelruimte.

De ontvangen goederen bij het asielcentrum en Het Magazijn worden sinds jaren onderling uitgewisseld naargelang wat nodig is. Dat is nu niet anders. Ook de materialen die het asielcentrum ontving zijn een veelvoud van wat er effectief nodig is voor deze nieuwe bewoners. Dat maakt dat er nu een extra grote overstock aanwezig is. Het zal het des te aantrekkelijker maken voor iedereen die op zoek is naar degelijk tweedehands materiaal. Let wel: de noodzakelijke goederen voor onze doelgroep blijft op deze opendeurdagen achter slot.

 

 

Facebooktwitter

Written by