Rumonge Culinair

Voor onze lenteactie pakken we dit jaar niet meer uit met een rommelmarkt maar met een culinair project! De laatste jaren organiseerden we samen met zuidreizigers van Fracarita Belgium (Caraes) een rommelmarkt in de kapel van het OC Clara Fey in Sint – Job – in – ’t – Goor (Bethaniënlei 5 – tussen 11 en 16 uur). Die rommelmarkt groeide ons – ook al was de opbrengst uitstekend – boven het hoofd.

Daarom pakken wij het dit jaar anders aan. Met een heus culinair pakket: 2 soorten lekkere pasteitjes, Een sla-komkommerpotje, gevulde litchi’s, witloof-garnaalhapjes, fritata, cocktail caprese… en dat met een heerlijke imperial bowl en witte of rode wijn! Niet te missen: feestje!!! Kom genieten. Opgelet: we serveren zolang de voorraad strekt!

De opbrengst van dit lekkers gaat naar het project Rumonge, een initiatief van en voor en met dove mensen in Tanzania. Zij starten enkele ateliers op, een kippenkwekerij, een ontmoetingsruimte waar ook plaats is voor onderwijs, enz… De moeite waard om te steunen.

Waar vind je ons? De kapel van campus Kristus Koning staat nog steeds open voor iedereen en daar presenteren we je ook dit lekkers!

buffet

Facebooktwitter

Written by