Wereld-Delen Internationaal lanceert solidariteitsactie rond de Rode Duivels.

devilsWereld-Delen Internationaal vraagt aan elke supporter van de Rode Duivels om tijdens het WK voetbal in Brazilië voor elk doelpunt in het voordeel van onze Rode Duivels 1 euro te verzamelen ten voordele van voedselhulp voor Campestre (en omgeving) in het Zuiden van Brazilië. Força Brasil vzw, een vierde peilerorganisatie uit Brasschaat, zal zorgen dat van deze bijdragen voedselpakketten in Brazilië worden aangekocht voor de noodlijdenden in Campestre en omgeving.

Aan iedereen die thuis kijkt, maar vooral voor voetbalvrienden die samen komen op vriendenafspraakjes of op publieke supportermomenten, stelt WD Internationaal deze vraag. Iedereen kan initiatieven die men neemt in dit kader laten verschijnen op een facebookpagina.

Bedoeling is echt om aan alle deelnemers te vragen om voor elk doelpunt dat in het voordeel van onze Rode Duivels wordt gemaakt, één euro in ’t zakje te doen. Het zo verzamelde geld stort men vervolgens op het rekeningnummer van Wereld-Delen Solidair met de vermelding “RD + naam” (van deelnemer of van het opgezette initiatief). Resultaten worden achteraf publiek bekend gemaakt op de website “www.wereld-delen.be”.

WD Internationaal
Project “Campestre eet liever”
Nierlenderstraat 16
2520 Ranst Broechem
www.wereld-delen.be
www.facebook.com/doelpuntenvoorcampestre

Facebooktwitter

Written by