Wereld-Delen start Rap op stap-kantoor De Kers

Kop ROS Kers

Op 13 januari 2016 wordt de pers uitgenodigd om samen met genodigden en initiatiefnemers Wereld-Delen de officiële opening mee te maken van het adviesbureau De Kers, dat twee jaar geleden heel bescheiden begon bij de start van de Ranstse ontmoetingsgroep De Knoesels, waar mensen in kansarmoede of moeilijke leefsituatie elkaar regelmatig ontmoeten en het woord nemen.

De Kers heeft haar plaats in het voormalig klooster, Kapelstraat 19 te Broechem. Tel: 0496 / 72 63 99 (tijdens openingsuren) E-mail: wd.de.kers@gmail.com

  • Vanaf 20 januari 2016 open voor ieder met een laag inkomen:
  • – Op woensdag van 10 uur tot 11.45 uur
  • – Op de eerste maandag van de maand van 19 tot 20 uur

Wat is De Kers? Gratis advies en hulp voor een reis, vakantie, uitstap, deelname aan cultuur, vrijetijdsbesteding en lokaal aanbod voor weinig geld… Bestemd voor personen met een bijzondere verzekeringstegemoetkoming  / nr. 1 als laatste cijfer van cijfercombinatie op uw ziekenfondsklever / personen met een laag inkomen of laag pensioen / in schuldbemiddeling of budgetbegeleiding / werknemers van een sociale of beschutte werkplaats … – jaarlijks te staven door middel van een  éénmaal te tonen recent document.

Men kan er kiezen uit het aanbod van Steunpunt Vakantieparticipatie, Fonds Vrijetijdsparticipatie, lokaal toerisme, jeugd– sport en volwassenenbewegingen, lokale voordelen o.m. voordelen van een Knoeselpas (bv. gereserveerde vrijkaarten, kortingen aan kostprijs enz…)

De Kers doet dan ook beroep op alle organisatoren van vrijetijd–, vakantie- en sportactiviteiten in Ranst en erbuiten, handelaren en verenigingen om activiteiten, initiatieven met korting aan te bieden aan bezoekers van De Kers.

 

 

 

Facebooktwitter

Written by