Wereld-Delen zoekt contactpersonen taalwerking

Contactpersonen voor de taalwerking zijn vertrouwenspersonen voor de taalwerkers ter plaatse. Zij introduceren nieuwe vrijwilligers op hun werkplek en volgen de vrijwilligers binnen hun regio op gedurende het werkjaar. Een paar keer per jaar organiseren ze een contactmoment per locatie.

Als lid van de stuurgroep taal zijn ze ook gevoelig voor al wat er leeft en leggen ze mee accenten voor de uitwisseling en vormingsmomenten van de taalvrijwilligers.

Een contactpersoon heeft een aantal vrijwilligers onder zijn/haar hoede in een bepaalde regio. Momenteel is de regio Lier (Lier en Koningshooikt en Berlaar) vacant en ook de Westregio (Deurne, Wommelgem, Mortsel, Lint…).

Het kan erg nuttig zijn als een contactpersoon taal een pedagogische achtergrond heeft of ervaring rond vorming en opleiding.

Uiteraard geniet een een contactpersoon van de nodige vrijwilligersvergoedingen en verzekeringen. Geïnteresseerde personen nemen best zo snel mogelijk contact op via het contactformulier op deze website.

Facebooktwitter

Written by