Zomerse Volksbarbecue met animatie

Nog even en iedereen is weer welkom op de jaarlijkse Zomerse Volkse Barbecue van Wereld-Delen. Hij staat bekend voor zijn gemoedelijke ontmoeting waar hele families, groepen, gezinnen, vrienden met elkaar afspreken. Een overvloed aan eten (royale vlees, vis, vegetarisch en ruim aanbod aan groenten), gratis aperitief en dessert, animatie voor kinderen, en voor de tweede maal op rij een optreden van het Japanse vrouwenkoor uit Leuven! Absoluut een topper om bij te zijn!bbq2013

Als gevolg van de groenaanpassingen aan het Franciscusheem te Broechem kan de Zomerse Barbecue daar dit jaar niet doorgaan. Wereld-Delen is voor deze 16de editie dus verplicht uit te wijken naar een andere locatie. dat werd het VKSJ-lokaal aan de Rubenslaan te Broechem (achter de Vrije Basisschool). Maar de locatie zal geen invloed hebben op de sfeer.

Dus: iedereen welkom op zaterdag 23 augustus vanaf 17 uur aan het VKSJ-lokaal te Broechem. Inschrijven doe je via e-mail en overschrijving of via een inschrijvingsformulier.

Vind hier de aankondiging met inschrijvingsformulier.

Affiche 2014

Facebooktwitter

Written by