Vrijwilligerswerk

Wereld-Delen bestaat volledig uit vrijwilligers: 100%. Tot in de algemene vergadering. Alle verantwoordelijken zijn zelf vrijwilligers.

We onderscheiden vaste vrijwilligers en occasionele vrijwilligers. De eersten zijn vrijwel wekelijks of continue actief in een of andere werking. De occasionelen ondersteunen de vrijwilligers bij kortdurende projecten of grotere activiteiten.

Regelmatig worden vacatures online geplaatst voor zeer verschillende opdrachten. Maar als kandidaat op zoek naar een zinvolle job kan men zich ook gewoon bij Wereld-Delen aanmelden en in een verkennend gesprek op zoek gaan welke taken binnen de eigen interessesfeer liggen.

Niet aarzelen dus. Vrijwilligers zorgen echt voor verandering.

MEER INFO ?

Facebooktwitter

2 thoughts on “Vrijwilligerswerk”

  1. Waarmee kan ik helpen ivm de vluchtelingen uit Oekraïne?
    In welke gemeenten kan er bv Nederlands aan die kindjes worden aangeleerd? Wat moet men dan als vrijwilliger als “diploma” heben?

  2. Beste,

    Ik stel mij graag kandidaat om mee te draaien in jullie organisatie. Ik ben 22 jaar, studeer sociaal-werk en werk graag met kinderen. Ik heb 3 jaar ervaring als scoutsleider en werk graag met kinderen. Toen ik het artikel op VRT nieuws zag, wist ik meteen dat deze vrijwilligerswerking iets voor mij was. Ik ben tenslotte, ondanks een licht Antwerps accent, veel met taal bezig en deel graag mijn kennis.

    Met vriendelijke groeten,

    Dimitri Versmissen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.