Onze vereniging steunen

Home » Onze vereniging steunen

Wij begrijpen dat financieel een vereniging steunen niet vanzelfsprekend is, en waarderen uw betrokkenheid dan ook enorm. U kan wel degelijk het verschil maken. Dankzij uw gift kunnen wij anderen helpen.

Giften met belastingvoordeel

Bij storting op rekeningnummer BE70 8939 4402 9125 van Welzijnsschakels vzw,
Huidevettersstraat 165 te 1000 Brussel met de vermelding “Project 17022”  bied je hulp aan kansarmen: deelname aan cultuur, ontspanning, eten in een sociaal restaurant voor inwoners van Ranst, hoge schoolkosten, huishoudelijke hulp, verzorging van kinderen, maar je komt ook tegemoet aan onze basiswerking. Giften vanaf 40 euro op dit project geven recht op een fiscaal attest.

Je kan ook rechtstreeks via de website van welzijnsschakels een gift doen via Bancontact/MisterCash of overschrijving. Selecteer bij “Groep” gewoon de Welzijnsschakel “Wereld-Delen Ranst”. Dat is zoveel makkelijker want alles gebeurt via je eigen vertrouwde bank. Je krijgt automatisch je fiscaal attest per post toegestuurd. Doe je het voor ons? Alvast een dikke merci!

Giften algemeen en erflating

Alle gewone giften zijn welkom op rekeningnummer BE03 0682 4698 7184 van Wereld-Delen / Recht en Welzijn (Geen belastingvoordeel). Je kan ook een schenking doen aan Wereld-Delen via erflating. Neem daarvoor contact op met jouw notaris.