Onze vereniging steunen

Home » Onze vereniging steunen

Wij begrijpen dat financieel een vereniging steunen niet vanzelfsprekend is, en waarderen uw betrokkenheid dan ook enorm. Jij kan wel degelijk het verschil maken. Dankzij jouw gift kunnen wij anderen helpen. Uiteraard hoeft het niet altijd noodzakelijk financiële hulp te zijn. Verder onderaan vind je allerlei zaken terug waarmee je ons flink vooruit kan helpen zonder dat het jou iets kost.

Giften met belastingvoordeel

Bij storting op rekeningnummer BE70 8939 4402 9125 van Welzijnsschakels vzw,
Huidevettersstraat 165 te 1000 Brussel met de vermelding “Project 17022”  bied je hulp aan kansarmen: deelname aan cultuur, ontspanning, eten in een sociaal restaurant voor inwoners van Ranst, hoge schoolkosten, huishoudelijke hulp, verzorging van kinderen, maar je komt ook tegemoet aan onze basiswerking. Giften vanaf 40 euro op dit project geven recht op een fiscaal attest.

Je kan ook rechtstreeks via de website van welzijnsschakels een gift doen via Bancontact/MisterCash of overschrijving. Selecteer bij “Groep” gewoon de Welzijnsschakel “Wereld-Delen Ranst”. Dat is zoveel makkelijker want alles gebeurt via je eigen vertrouwde bank. Je krijgt automatisch je fiscaal attest per post toegestuurd. Doe je het voor ons? Alvast een dikke merci!

Giften algemeen en erflating

Alle gewone giften zijn welkom op rekeningnummer BE03 0682 4698 7184 van Wereld-Delen / Recht en Welzijn (Geen belastingvoordeel). Je kan ook een schenking doen aan Wereld-Delen via erflating. Neem daarvoor contact op met jouw notaris.

Onze vereniging steunen

Goederen schenken

Via onze Sociale Winkel De Loods brengen wij allerlei tweedehands goederen terug in omloop om ze een tweede thuis te kunnen geven. Heb je thuis nog goederen te geef? Laat het ons weten via dit formulier.

Een voordeel aanbieden als handelaar?

Via Voordelenbureau De Kers kan je als handelaar tal van voordelen aanbieden. Een korting in je winkel, een bepaald voordeel,… Een korting op een knipbeurt als je kapper bent,… Ieder voorstel wordt bekeken en je krijgt gegarandeerd antwoord! Je kan een voordeel als handelaar of zelfstandige aanbieden via dit formulier.

Meedraaien als vrijwilliger?

Uiteraard kan je ons ook altijd steunen door je aan te melden als vrijwilliger. Wij hebben tal van vacatures in diverse regio’s. Helpende handen zijn steeds welkom. Bekijk hieronder snel onze vacatures en lees meer over de voordelen van vrijwilligerswerk.