Bootje varen en picknicken

De Nieuwe Wereld Lier organiseert op 7 juli om 14 uur een ontmoetingsactiviteit te Lier in samenwerking met Samen Inburgeren in Lier. Met de Koninklijke Moedige Bootvissers gaan ze het water op en nadien is het picknicken aan de speeltuin in Lier.

De deelname is gratis voor alle gewone deelnemers aan de Nieuwe Wereld en de duo’s (en hun gezin) die met Samen Inburgeren dit jaar in juni zijn gestart.

Anderen betalen 10 euro per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis ) op rekeningnummer BE38 8335 3522 7472 van Wereld-Delen tot 2 juli met vermelding van “Bootje varen” + de naam van de inschrijver.

De picknick wordt verzorgd door begeleiding en leden van De Nieuwe Wereld.

Inschrijven is nodig (tot 3 juli ) en kan via deze pagina (formulier onderaan) of via een mailtje naar Voordelenbureau Rap op Stap De Kers.

  Naam

  Voornaam

  Email

  Telefoon / GSM

  Straat
  nr.

  Woonplaats Postcode

  Vertel ons welke soort deelnemer jij bent :


  Vermeld hier alle namen en voornamen + geboortejaar van al de deelnemers waarvoor je deze inschrijving doet (ook jezelf):

  Heb je nog een vraag hierbij? Stel ze hier:

  Bij inschrijving word je verwacht op 7 juli nabij de "schaapjes" vlak bij het Zimmerplein. Kom je toch niet, bel ons dan even: 0498 75 75 04. Dank u!

  Tik deze code in die ons beschermt tegen ongewenste zoekmachines

  captcha

  Facebooktwitter

  Written by