Gratis schoolgerief af te halen

Mensen in financiële nood kunnen gratis schoolgerief komen afhalen in het centrum van RANST op afspraak. Bushalte Gasthuisstraat is vlakbij (bus De Lijn 421 en 420).

Rugzakken, turngerief, nietjesmachines, balpennen, fluo-hesjes, brooddozen, boeken, kaften, perforator, fluostiften, rekenmachine, drinkenbussen,…
Op de foto’s vind je enkele spullen, maar er zijn er véél meer beschikbaar. Kom dus gerust eens kijken wat je nog nodig hebt.

Indien je nog niet gekend bent binnen onze vereniging vragen wij wel enig bewijs van beperkt inkomen (attest OCMW, attest schuldbemiddeling, bewijs vervangingsinkomen, attest verhoogde tegemoetkoming ziekenfonds, bewijsstuk sociaal tarief,…) Mensen in kansarmoede helpen wij graag verder! Ken je mensen die het niet breed hebben? Deel dit bericht gerust en geef hen ook een kans!

Gasthuisstraat 19, 2520 RANST (pastorie – straat van de kerk)
Afspraak maken?
Bel dan of stuur ons bij voorkeur een mailtje:
Stien – gsm: 0468/52.43.07 – dekers@wereld-delen.be


Stuur Stien van voordelenbureau ‘De kers’ een bericht via onderstaand contactformulier om een afspraak te maken voor het afhalen van schoolgerief of te informeren.

    Tik deze code in die ons beschermt tegen ongewenste zoekmachines

    captcha

    Nogmaals hartelijk dank voor de vrijgevige mensen die ons spullen gebracht hebben de laatste weken!! Het voltallige team van vzw Wereld-Delen.