SOLIDAIR ETEN OP 13 JUNI

en heel P.E. Sara en Abraham

In het Gildenhuis van Broechem (Pertendonckstraat 14) kon je op 13 juni kiezen tussen een afhaalmaaltijd of aan tafel gaan ter plekke.

DANK AAN IEDEREEN DIE HEEFT DEELGENOMEN!

Doel was om opnieuw een volwaardige maaltijd CULINAIR SOLIDAIR ten voordele van Broederlijk Delen te organiseren.

Daarbij wordt enige reserve ingebouwd: hoe?

Iedereen wordt gevraagd om online (of telefonisch) te bestellen en ten laatste op 10 juni zijn bestelling te betalen.

Alhoewel er twee verschillende bestelformulieren zijn kies je ofwel de bestelmodule om af te halen, ofwel de bestelmodule om te komen eten. Indien de coronamaatregelen worden teruggedraaid zodat enkel afhalen mogelijk is, dan worden ook de bestellingen om te komen eten omgezet naar een afhaling. Daarover krijg je dan vooraf bericht.

Personen die enkel afhalen kunnen ook enkel dranken kiezen uit de bestellijst. Wie zelf komt eten, kan deze lijst aanvullen (wat besteld is wordt niet teruggenomen) met andere dranken die in de zaal zullen aanwezig zijn. Daarom is de lijst voor afhalers iets langer, dan voor de “komeneters”, die meer keuze zullen hebben via een bestelblad in de zaal zelf.

Afrekenen gebeurt vooraf via online overschrijving. Voor bijkomende bestellingen gebeurt de afrekening aan de kassa in de zaal. Wie komt eten geeft bij inschrijving ook een aantal details op over de personen die men meebrengt zodat we een correcte tafelverdeling kunnen voorbehouden. Daarbij zullen de tafels over héél de zaal worden verspreid en wordt er bij mooi weer ook buiten plaatsgenomen.

Wat stond op het menu? Dan kon je hier lezen. Maar de lekkere maaltijden horen tot het verleden… Op naar een volgende ontmoeting dus!