Medewerkers laden en lossen

Taakomschrijving

Je komt terecht in een super-gemotiveerd team binnen onze materiële hulpverlening. Je verzorgt via een beurtrol het transport van goederen, samen met een collega-vrijwilliger. Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B, dus je mag geregeld een ritje maken met onze toffe lichte vrachtwagen en helpt mee met laden en lossen. Je hebt dus geen al te zware fysieke problemen. Je woont liefst binnen de omgeving van Ranst – Wommelgem,…. Op rustige momenten, kan je ingeschakeld worden voor andere taken binnen onze Sociale Winkel, afhankelijk van je interesses. Aantal uren per week te bespreken.

Wat krijg je van ons?

Je komt terecht in een zeer gemotiveerde ploeg vrijwilligers. Verzekering en vergoeding voor woon-werkverkeer is voorzien. Een toffe vrijetijdsbesteding met leuke contacten en ook de kans om ervaring op te doen.

Uiteraard is alles voorzien voor de opvang van jou als vrijwilliger. De mooiste beloning is uiteraard de waardering die je krijgt en een oprechte ‘dankjewel’. Dat motiveert onze medewerkers het meeste om elke dag hun beste beentje voor te zetten.

Contactgegevens

Herman Hendrickx
GSM: 0473-98 14 64
materielehulp@wereld-delen.be