MEDEWERKER OP DE DREMPEL

Het outreachingproject Op De Drempel is erkend door de Vlaamse Gemeenschap en heeft als doel de gevolgen van corona bij kansarmen op te vangen. Het is een zeer dankbaar project, maar de trekker van dit project is jammer genoeg langdurig uitgevallen. Het werk zorgde voor een fantastische respons in de gemeente Ranst en het was duidelijk dat het beantwoorde aan een belangrijke nood bij mensen die door corona op het achterplan waren geraakt, niet vooruit durfden, niet gehoord werden… Omdat dit belangrijk is zijn er:

DRIE VACATUREMOGELIJKHEDEN:

  • Eerste mogelijkheid is iemand met de opleiding maatschappelijk werk. Wie aangenomen wordt voor deze job krijgt een vervangingscontract (opbouwwerk-officiële barema)
  • Tweede mogelijkheid is iemand die als student maatschappelijk werk of met een andere kwalificatie deze job kan uitvoeren, of een deel van deze activiteiten op zich nemen. Hier bekijken we de meest geschikte formule: werken als opbouwwerker, als vakantiejob, of …
  • Derde mogelijkheid is iemand die als vrijwilliger, met heel goede interesse en motivatie, een deel van dat werk op zich wilt nemen. Dan is een forfaitaire vrijwilligersvergoeding mogelijk.

Bedoeling is dat we zo snel mogelijk een oplossing vinden voor dit project opdat het onder de beste omstandigheden kan verder gezet worden.

SOLLICITEREN:

Met CV en motivatiebrief naar bestuur@wereld-delen.be

Geef een reactie