Vijftig vrijwilligersvacatures!

Je leest het goed: 50 nieuwe vrijwilligers worden gezocht voor Wereld-Delen, en waarschijnlijk nog meer omdat we weten dat er vooral in de taalwerking snel extra vragen kunnen opdagen.

Het zijn niet de minste vacatures die open staan. De grootste groep zijn de taalcoaches, die verspreid in de provincie Antwerpen aan de slag kunnen. niet alleen bij kinderen, ook bij volwassenen.

De internationale werking kan ook extra hulp gebruiken, onder meer in het Equatorproject.

De Sociale Winkel De Loods heeft nood aan sorteerders, verhuizers en bestuurders van de bestelwagen. Hier komt immers het wekelijks vervoer erg in gedrang.

Voor het secretariaat in Broechem komt een huisbewaarder heel erg van pas. Het zal kunnen zorgen voor een vlot praktisch verloop van al wat daar plaatsvindt.

En dan zijn er vrijwilligers met een coördinerende taak: als regionaal contactpersoon in de taalwerking, maar ook als taalcoördinator volwassenen, coördinator internationale werking, enz. En tenslotte: op 1 november wil Wereld-Delen de algemene coördinatie overdragen aan een nieuwe teamleider. Spoedig zal de oproep tot deze vacature worden verspreid via allerlei wegen. Elders op deze website vind je wegen om je kandidaat te stellen voor al deze vrijwilligerstaken.

Geef een reactie