Wereldkoor AGUR te gast in Broechem!

Kerstbenefiet 14 december 2019 in de O.-L.-Vrouw-Geboortekerk Broechem

Het Duffels wereldkoor Agur brengt een gevarieerd repertoire aan wereld- en solidariteitsmuziek onder leiding van Jan Haemels. Het koor brengt ons in kerstsfeer en roept ons op tot solidariteit met kinderen in de Centres Mpandilu in DR Congo. Start om 19 uur, deuren open om 18.30 uur.

Wereldkoor AGUR te gast in Broechem!
(Recent optreden van het koor in oktober 2019)

Na de fantastische optredens van voorgaande jaren zijn we blij dit warme en enthousiaste koor te mogen begroeten op het podium te Broechem. En we zorgen opnieuw voor een lekker onthaal, met ondermeer de vorig jaar zo gewaardeerde broodpudding, ananastaart, marmercake, enz… We waren zo gecharmeerd door de vele positieve reacties. Ook lekkers van de wereldwinkel zal er zijn!

Peuters en kleuters zijn gratis welkom, lagere schoolkinderen (-12) betalen 6 euro, en wie ouder is betaalt 12 euro aan de kassa. In voorverkoop is dit bedrag respectievelijk 5 en 10 euro. Leden van De Knoesels en De Nieuwe Wereld betalen 6 euro aan de kassa of 5 euro in voorverkoop. Inschrijven doe je via mail (administratie@wereld-delen.be) of via onderstaand formulier. Gelieve te betalen op rekeningnummer BE38 8335 3522 7472 ten laatste op 11 december 2019.

Fout: Contact formulier niet gevonden.