Creatieve schoolbezoekers

In het kader van ons educatief project Equator zijn we op zoek naar twee gemotiveerde vrijwilligers die het project willen presenteren in lagere scholen.

Vooreerst kunnen deze vrijwilligers op bezoek gaan in scholen die interesse betonen om actief deel te nemen. Met verdere uitleg over ons project en de manier waarop we werken helpen deze vrijwilligers de leerkrachten op stap.

Daarnaast bouwen we zelf aan een educatief pakket voor lagere scholen. Wanneer dit klaar is stellen we dit voor aan scholen en kunnen onze vrijwilligers weer op stap: het pakket toelichten enerzijds en anderzijds, voor scholen die een projectdag kiezen, met het pakket in de school aan de slag gaan. We willen er deugddoende, leerzame en leuke momenten van maken. De leerkrachten worden aangemoedigd om ermee verder te werken en filmpjes te maken die bijdragen tot het Equatorproject. En, wie weet, komen er scholenbanden door tot stand.

Dus: wil je als vrijwilliger aan de slag in scholen, reageer dan snel op deze oproep. Mail naar hello@myequator.net. Tot spoedig.

Geef een reactie