WERELDMAAL 15/11 INSCHRIJVEN

Zoals vroeger de Werkgroep Centres Mpandilu Ranst deed verzorgt nu ook Wereld-Delen een wereldmaal ten voordele van de zeven schooltjes in Kananga, die alle steun verdienen. Op 15 november om 18.30 uur is het zover, in het vroegere klooster aan de Kapelstraat 19 Broechem. Om 18 uur gaan de deuren open en is er voor elke deelnemer een gratis aperitief..

(De afgebeelde gerechten zijn maar een voorbeeld. Elk jaar koken onze koks immers andere gerechten.)

Koks vanuit verschillende landen koken elk één maaltijd en die maaltijden brengen wij samen tot een zeer divers geheel. Echt iets voor lekkerbekken!

Wat kost het? 25 euro (aperitief inbegrepen, exclusief anderen dranken) per persoon… Hoe inschrijven? Door hieronder te reageren of een berichtje te sturen naar administratie.wd@gmail.com.

  Naam en voornaam

  Woonplaats

  Email

  Telefoon / GSM

  Wij komen graag naar het Wereldmaal op 15 november te Broechem. Deuren open om 18 uur en eten om 18.30 uur. Wij betalen 25 euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar en Knoeselpashouders betalen 10 euro. Kinderen tot 5 jaar die met een volwassen eter meekomen, kunnen gratis eten.

  Vul dit in als je een kortingpas hebt: JaNeen

  Geef het aantal deelnemers aan 25 euro per persoon op:

  Geef het aantal deelnemers aan 10 euro per persoon op:

  Geef het aantal jonge gratis deelnemers op:

  Vragen ?:

  Vergeet niet te betalen aan Wereld-Delen, persoonlijk of op rekeningnummer BE16 0689 0026 1774! Pas dan is de inschrijving geldig!
  Welkom!

  Tik deze code in die ons beschermt tegen ongewenste zoekmachines

  captcha

  Facebooktwitter

  Written by