Het nieuwe jaar

Met de jaarwisseling werd er heel wat gefeest: geschenken overhandigd, vuurwerk afgestoken, massaal lekker gegeten en gedronken…  Uiteraard hoort dit er allemaal bij en is dit iedereen van harte gegund. 

Toch willen wij ook nog eens een oproep doen aan iedereen, om ook de zwakkeren in onze samenleving niet uit het oog te verliezen:

  • Ga eens aanbellen bij die oudere dame aan de overkant van de straat die slecht te been is, om te vragen of zij iets nodig heeft van de winkel of apotheek. Wanneer je toch boodschappen voor jezelf gaat doen, is dit dikwijls een kleine moeite en een mooi gebaar.
  • Spreek je buurman of buurvrouw eens aan die al een tijdje chronisch ziek of werkloos is: gewoon om te horen of alles goed gaat en of je iets kan doen voor hem of haar.
  • Of die alleenstaande moeder even laten weten dat je er bent om hulp te bieden waar mogelijk…

Met een minimale inspanning kan men dikwijls belangrijke dingen doen. 

Zit je zelf in een moeilijke financiële positie?  Neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod om te bekijken hoe wij jou kunnen helpen. Hulp vragen en aanvaarden is een belangrijke en noodzakelijke eerste stap.  Wij helpen je graag verder. Doe het gewoon!

Onze goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn alvast duidelijk: verder onze ingeslagen weg volgen en ons beste beentje voorzetten om de zwakkeren in onze samenleving te helpen waar we kunnen. Is dit iets wat jij ook ziet zitten?  Bekijk dan zeker ook eens onze diverse vacatures.  Kom jij binnenkort met ons kennismaken?  Wij verwelkomen je met open armen!

Verder wensen wij iedereen een jaar vol geluk, voorspoed en vrede in 2024!

Het voltallige team van Wereld-Delen!